TwinKids-tassen

De TwinKids-tassenactie is onze variant op de bekende schoenendoos.
Kinderen vullen linnen tassen met allemaal dezelfde inhoud: 2 pennen, 2 potloden, gum, liniaal, 5 schriften, viltstiften, kleurpotloden, puntenslijper, markeerstift en kladblok.
Deze basale schooluitrusting helpt Surinaamse kinderen naar school.

TwinKids Tassenactie ZZg 01

De meeste kinderen doen graag mee aan concrete acties. Ze willen het liefst letterlijk iets doen. Zelf schoolspulletjes kopen en die op school inleveren voor 'de arme kinderen' vinden ze leuker dan geld meenemen van thuis. De TwinKids Tassenactie komt aan die doe-behoefte tegemoet.

Hoe werkt deze sympathieke actie? U krijgt van ons voor elk kind of gezin een linnen TwinKids-tas. Die tas wordt thuis of op school gevuld met een vaste inhoud: 5 schriften, 2 pennen, 2 potloden, gum, liniaal, pakje viltstiften, setje kleurpotloden, puntenslijper, markeerstift en kladblok. Dit is de basisuitrusting voor een schoolkind in Suriname en daar houden we het bij.
Kinderen in Suriname moeten soms hun eigen schoolmaterialen meebrengen omdat de school er niet in kan voorzien. Een probleem voor armlastige ouders. De tassen van TwinKids voorzien echt in een behoefte. Ze worden in Suriname gegeven aan kinderen die het nodig hebben. Soms met een spijkerbroek erbij (onderdeel van het Surinaamse schooluniform).
Behalve tassen om te vullen krijgt u, als u wilt, van ons ook tassen om uit te delen aan uw leerlingen: die kunnen dan bij het zien van hun eigen TwinKids-tas nog eens denken aan die andere die in Suriname bij een leeftijdgenootje in gebruik is.


Direct TwinKids-tassen of andere actiematerialen bestellen? Vul het formulier hieronder in.

Ongeldige invoer

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Ongeldige invoer

Voer een getal in

Voer een getal in

Voer een getal in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer