Meet & Greet met Gabriëlle Monkou-Chan

IMG 3244 Gabriëlle Monkou Chan directeur TS. Foto Rinaldo Dors web
Op vrijdag 6 april 2018 organiseert het ZZg tussen 15.00 en 17.00 uur weer een bijzondere Meet & Greet.

Dit keer ontmoeten we Gabriëlle Monkou-Chan (42) uit Paramaribo. Deze bevlogen zuster is jeugdwerker en directeur van het Jeugdcentrum der EBG in Suriname. Dit centrum, opgericht vanuit de Broedergemeente, organiseert en faciliteert allerlei jeugd- en jongerenactiviteiten. Gabriëlle timmert op eigenzinnige wijze hard aan de weg om dit belangrijke werk nieuw elan te geven. Ze heeft een duidelijke visie en een sterke intrinsieke motivatie om gehoor te geven aan wat ze zelf God’s call noemt.

Tijdens de Meet & Greet met Gabriëlle vertelt ze over haar werkzaamheden en krijgen we een inkijkje in het reizen en zeilen van het Jeugdcentrum. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over het thema jeugd en jongeren in de kerk. Want ook in Suriname loopt men tegen het bekende probleem aan dat er weinig jeugd is in de zondagse kerkdiensten. Wat kunnen we daarin van elkaar leren? Wat betekent het voor de toekomst? En hoe kijkt Gabriëlle hier tegenaan? Zonder meer zal het een inspirerende en interessante middag worden met elkaar. Mede namens Gabriëlle heten wij u van harte welkom!

De Meet & Greet begint om 15.00 uur in de Kleine Zaal op het Zusterplein 20 in Zeist. De koffie en thee staan vanaf 14.30 uur voor u klaar. Na afloop is er een borrel. Natuurlijk is er vooraf en na afloop ook ruimschoots de gelegenheid om Gabriëlle persoonlijk te ontmoeten.

Meld je hieronder direct aan!

Aanmelden Meet & Greet met Gabriëlle Monkou-Chan

Aanhef(*)
Invalid Input

Voorletter(s)(*)
Invalid Input

Naam(*)
Invalid Input

E-mailadres(*)
Invalid Input

Woonplaats(*)
Invalid Input

Met hoeveel personen komt u?(*)
Ongeldige invoer