Star Mountain (Palestijnse Gebieden - 2021.029)

star mountain palestijnse gebieden handicap zzg zeister zendingsgenootschap
In de Palestijnse Gebieden is het leven niet eenvoudig voor kinderen en jongeren met een handicap.

Het is en blijft prachtig werk, dat onder moeilijke omstandigheden moet worden uitgevoerd: op de Westelijke Jordaanoever ontwikkeling, training en onderwijs verzorgen voor kinderen met fysieke en verstandelijke beperkingen. Star Mountain doet het en slaagt er steeds weer in vooruitgang te boeken, met individuele kinderen, in de contacten met ouders, het vinden van werk- en stageplekken voor jongeren, etc.

UPDATE NOVEMBER 2021

Speelruimte voor Star Mountain
Voor de jongste groep kinderen op Star Mountain is een nieuw kinderdagverblijf gebouwd dat aangepast is aan hun beperkingen. 40 kinderen in de leeftijd van 3 mnd tot 6 jaar met verstandelijke en vaak ook fysieke beperkingen zullen er gebruik van gaan maken als het helemaal klaar is. Wat nog moet gebeuren is het aanleggen van een geëgaliseerde buitenruimte om te spelen, te leren en te verblijven, met een muurtje eromheen voor de veiligheid en natuurlijk zonder trappen en drempels. Een plek waar de kinderen zich veilig voelen en zich kunnen ontwikkelen, ieder naar zijn eigen mogelijkheden. Waar toegewijde docenten hen stimuleren en liefdevol begeleiden. In Palestina is dat lang niet overal vanzelfsprekend, maar op Star Mountain wel. Daar zet men zich van harte in voor een waardig leven voor elk kind met een verstandelijke beperking.
Voor de speelplaats en voor goede en veilige buitenspelmaterialen voor de kinderen stelt het ZZg € 5.000 ter beschikking. Speelt u mee?


Doneer veilig met iDEAL of een machtigingsformulier.
 Doneer iDEAL

Druk op doneer en kies vervolgens uit: € 5,00, € 10,00, € 20,00 of een bedrag naar keuze.

Donatiekenmerk: Star Mountain 2021.029

   

 

 

Bekijk hieronder een Engelstalige video over Star Mountain, die tot stand is gekomen door onze Duitse collega-zendingsorganisatie Herrnhuter Missionshilfe.